logo-stubbe

Electro Stubbe werd gesticht in 1966 door Edgard Stubbe en Jeannine Casteleyn. In 1977 werd de naam gewijzigd naar Firma Stubbe. Het was een eenmans-electro-zaak die naast huishoudapparaten ook zonnebanken en voor die tijd geavanceerde massagebaden aanbood in de toenmalige winkel.

Deze eenmanszaak evolueerde naar Wellness.  Tuinspa’s , sauna’s, stoomcabines en massagedouches werden aangeboden.

Ondertussen kwamen samen met de ouders 4  van de 5 kinderen in de zaak werken. Er werd niet alleen nog privé verkocht maar ook professionele projecten werden uitgewerkt en uitgevoerd. De winkel werd een toonzaal. De zaak werd aangevuld met een ploeg technici die montages en herstellingen uitvoert.

 

In 2003 werd het bedrijf overgenomen door 2 van zijn kinderen Wim en Els Stubbe. De naam veranderde in : Aqua & Wellness by Stubbe bvba. Sinds 2015 runnen Els Stubbe en haar echtgenoot Patrick Tanghe het bedrijf.

Het bestaande gamma werd behouden maar uitgediept en uitgebreid. De technici zijn ondertussen gespecialiseerd in een bepaald aspect van het bedrijf. Aqua en Wellness by Stubbe kiest nog steeds voor kwaliteit en kent daardoor de merken waarmee ze werken zoals Ergoline, Soltron, UWE, Megasun by KBL, Infraworld, TES, Hotspring, Riptide, Diphano, Klafs, Grizzly Barrels, Corso sauna manufaktur, WB Outdoor Concept, … door en door.